2019年1月21日 星期一

新闻国内: 美国将向加拿大正式提出引渡孟晚舟,中方回应

新闻国内
新闻国内 
美国将向加拿大正式提出引渡孟晚舟,中方回应
Jan 22nd 2019, 15:22, by www.qq.com

1月22日,外交部举行例行记者会,华春莹回答记者提问。问:美国已通知加拿大,将正式提出引渡孟晚舟,请问您有何评论?华春莹:中方已多次就此事件表示严正立场。任何具有正常判断力的人都可以看出,孟晚舟案不是普通司法案件,加方任意滥用加美之间的双边引渡条约,对中国公民的安全和合法权益构成严重侵犯。我们敦促加方

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言