2019年1月20日 星期日

新闻国内: “巴铁”如何全方位支持中国 这一点你绝对想不到

新闻国内
新闻国内 
"巴铁"如何全方位支持中国 这一点你绝对想不到
Jan 21st 2019, 10:51, by www.qq.com

听说,有一种忧伤是青春也抵挡不住发际线?不管是考研党还是科研人员,为发际线糟心的队伍正不断壮大……许多年轻人疾呼,发际线"快守不住"了。近日,从隔壁"巴铁"传来了一个好消息,拯救发际线指日可待~~据巴基斯坦《黎明报》网站1月19日报道,在过去五年时间里,巴基斯坦有超过10万公斤头发出口到中国。约合100多吨

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言