2019年1月21日 星期一

新闻国内: 开放的大门只会越开越大

新闻国内
新闻国内 
开放的大门只会越开越大
Jan 21st 2019, 19:46, by www.qq.com

2019年新年前夕,习近平主席通过中央广播电视总台和互联网,发表了2019年新年贺词。贺词再一次指出:"我们改革的脚步不会停滞,开放的大门只会越开越大。"此前,习近平主席曾多次强调:"中国开放的大门不会关闭,只会越开越大。""面向未来,中国将永远在这儿。""实践证明,过去40年中国经济发展是在开放条件下取得

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言