2019年1月21日 星期一

新闻国内: 【新春走基层】特殊的婚礼 西藏玉麦:你在哪里 便是值得

新闻国内
新闻国内 
【新春走基层】特殊的婚礼 西藏玉麦:你在哪里 便是值得
Jan 21st 2019, 16:48, by www.qq.com

央视网消息:新春的脚步越来越近,各地的人们都开始忙碌起来,购年货、备礼物,期待着过年。从今天起,本台将开设"新春走基层"栏目,陆续推出各路记者来自基层一线的报道。今年是新中国成立70周年,70年来,中国的变化举世瞩目,这背后是中国人的精气神。让我们通过普通人的故事、普通人的情感,来看中国人的精气神。玉

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言