2019年1月21日 星期一

新闻国内: 中国传媒大学教授黄升民:我为什么支持“CCTV国家品牌计划”

新闻国内
新闻国内 
中国传媒大学教授黄升民:我为什么支持"CCTV国家品牌计划"
Jan 21st 2019, 17:39, by www.qq.com

周一限号,在家整理杂务。有学生微信问何来重磅。我本想保密到文章全发,但是,技术故障发不出,干脆,就发在自己的坛子上。从事广告学专业教学科研三十年,大是大非面前不失态,这就是态度与立场,要发声,理智的思辨的。其中最具代表性的是2001年为那个广告支出2%的限制,专门撰文,标题就是"对于2%,我坚决反对"。这

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言