2019年2月1日 星期五

新闻国内: 中央广播电视总台2019年春晚完成第四次彩排

新闻国内
新闻国内 
中央广播电视总台2019年春晚完成第四次彩排
Feb 1st 2019, 23:53, by www.qq.com

央视新闻客户端(新闻联播):中央广播电视总台2019年春晚昨晚圆满完成了第四次彩排,现场观众反响热烈,表示今年春晚充满创新创意。央视春晚一直是阖家团圆、老少和乐的文艺盛宴。今年春晚由老艺术家和大批青年演员组成"追梦人"大家庭,共同带来精彩演出。歌舞类节目用激昂澎湃的乐章,奏响祖国山河的壮阔和人民群众的

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言