2019年2月1日 星期五

新闻国内: 【追梦中国·致奋斗】伶仃情怀,苏权科

新闻国内
新闻国内 
【追梦中国·致奋斗】伶仃情怀,苏权科
Feb 1st 2019, 17:14, by www.qq.com

央视网消息:"700多年前,文天祥过伶仃洋写下'留取丹心照汗青',充满了悲壮与无奈。1840年鸦片战争,英国人就是从伶仃洋口打进来的。所以在这里建桥,一定要建一个为中国人争气的桥,一个在世界上拿得出手的世界一流的桥!"港珠澳大桥,筹备7年,施工7年,没有环境基础资料,没有相应设计方法,没有统一施工标准……苏

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言