2019年2月1日 星期五

新闻国内: 中国老年人日益追求品质生活 外媒看好中国银发市场

新闻国内
新闻国内 
中国老年人日益追求品质生活 外媒看好中国银发市场
Feb 1st 2019, 19:21, by www.qq.com

中国日报网2月1日电随着中国人口老龄化速度加快,中国"银发族"日益壮大。他们的晚年生活及其带来的"银发红利"也越来越受关注。居住在养老社区的老人们在练习跳舞。图片来源:法国24电视台网站报道截图法国24电视台(France24)网站1月22日报道称,随着中国步入老龄化社会,中国有越来越多的老年人群选择在养老机构安度晚

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言